Door Christel Kardolus op 13 februari, van 20:00 tot 22:00, t Boterhuis | t Boterhuis

Algemene Leden Vergadering / Politiek Cafe ‘ Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen’

De PvdA Delft/Midden-Delfland maakt zich op voor de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten (PS) van Zuid-Holland en het Hoogheemraadschap Delfland. Op woensdag 13 februari 2019 houden wij een politiek cafe over deze verkiezingen. De leden worden op deze avond geïnformeerd over de progamma’s en de campagne naar de verkiezingen.

Voorafgaande aan de presentaties wordt een korte ALV gehouden:

Na de ALV, zullen Anne Koning, onze lijsttrekker voor de PS-verkiezingen, en Leon Hombergen, onze lijsttrekker voor de verkiezingen voor het Hoogheemraadschap Delfland, lichten de beide verkiezingsprogramma’s toe en beantwoorden vragen hierover.

We besluiten de avond met een toelichting op het campagneprogramma tot en met 23 mei door het campagneteam

Locatie:                               Café en Restaurant ’t Boterhuis, Markt 15-17 te Delft.

Aanvang ALV:                  20.00 uur

Aanvang Politiek Cafe: 20.15 uur

Eind Politiek Cafe:       ~22.00 uur (gevolgd door evt napraten en borrelen)

Als vanouds is er de mogelijkheid om gezamelijk een hapje te eten in ’t Boterhuis. Dit begint om 18.30 uur (voor eigen rekening en s.v.p. aanmelden bij campagne.pvdadelft@gmail.com).

Christel Kardolus

Christel Kardolus

Christel is een geboren en getogen Delftse, en heeft er ook mijnbouwkunde en petroleumwinning gestudeerd.  Nadat zij altijd al geinteresseerd was geweest in de nederlandse politiek, vond zij het tijd om kleur te bekennen bij terugkeer in Nederland na een aantal jaar in het buitenland te hebben gewerkt. Zij is zich bewust dat de lokale

Meer over Christel Kardolus