PvdA zet Marja Mesters in het zonnetje voor haar vrijwilligerswerk

18 februari 2019

Op 12 februari jl. zette Anne Koning, lid Provinciale Staten Zuid-Holland, namens de PvdA vrijwilliger Marja Mesters in het zonnetje én ze sprak uitgebreid met haar over vrijwilligerswerk.

21 jaar geleden is Marja begonnen met vrijwilligerswerk. “Ik woonde toen ook al in Zoetermeer en was op zoek naar vrijwilligerswerk dat paste bij mijn interesses. Ik ben naar een vrijwilligerspunt gegaan en heb in mappen gezocht naar vacatures. Ik werd meteen getriggerd door een functie bij de Landelijke Luisterlijn, waar mensen dag en nacht terecht kunnen met hun verhaal. Tot op de dag van vandaag bied ik mensen een luisterend oor. Ik nodig ze uit om te vertellen. Even je verhaal kwijt kunnen lucht enorm op.”

Marja nodigt iedereen uit om vrijwilligerswerk te gaan doen. “Ik hoop hiermee een aanzet te geven om daadwerkelijk ‘te gaan doen’. Er is voor iedereen wel iets, iedereen kan op zijn of haar manier iets bijdragen aan de maatschappij. Ik ken mensen met een beperking die zich fantastisch inzetten voor een betere wereld. Ja, iedereen kan meedoen, want waar een wil is, is een weg. Je hart is goed; ga het doen”, sluit Marja af.

De PvdA steunt vrijwilligers en mantelzorgers van harte.

Op de website https://www.delftvoorelkaar.nl vindt u vele vacatures voor het doen van vrijwilligerswerk. Mailen kan natuurlijk ook [email protected].