Ombudsteam

Vragen? Zorgen? Loopt u vast? Komt u er niet meer uit met het energiebedrijf, woningcorporatie, gemeente of ministerie? Loopt u vast in het oerwoud van regels? Weet u niet meer waar u met uw probleem terecht kunt?

Schakel het PvdA Ombudsteam in! Het Ombudsteam is er voor iedereen, of u lid bent van de PvdA of niet. Met welke vraag u ook komt, samen met u proberen we een oplossing te vinden.

Wie zijn we? Het PvdA Ombudsteam bestaat uit PvdA leden, die zich graag voor u inzetten. Achter het ombudsteam staan tal van deskundigen. Zij kunnen door het Ombudsteam benaderd worden voor advies ‘op de achtergrond’ of om te helpen bij specifieke problemen. Het Ombudsteam beschikt zo over een flink netwerk, waar u met alle vragen en problemen terecht kunt.

Hoe werkt het? U kunt het Ombudsteam inschakelen als u een vraag of probleem heeft waar u zelf niet meer uitkomt. Eén van de leden van het Ombudsteam wordt dan uw contactpersoon en blijft uw aanspreekpunt zo lang we met uw klacht of vraag bezig zijn. Wij luisteren en bemiddelen om samen met u een oplossing te vinden. Het Ombudsteam spreekt geen oordeel uit, maar helpt door contacten te leggen tussen burger en instanties.

Contactgegevens:
– Telefoon: 06 34384726 (ma, woe, vrij van 18:30-20:30u)
– E-mail: ombudsteamdelft@outlook.com of middendelfland@pvda-ombudsteam.nl

Benieuwd naar de ombudsteam? Klik dan hier!

Andere instanties die eventueel hulp kunnen bieden zijn:

Gemeente – hulp bij weinig inkomen: https://www.delft.nl/inkomen/weinig-geld-gemeente-helpt
Gemeente – hulp bij schulden: https://www.delft.nl/inkomen/hulp-bij-schuld
Delft voor Elkaar – Maatschappelijk hulp: https://www.delftvoorelkaar.nl