Raadslid 2014-2018

Bert Brehm

Kandidaat raadslid 12
Bert Brehm

Over Bert Brehm

Een advies dat ik al uit verschillende hoeken heb gekregen, is dat je je als raadslid niet moet verliezen in vergaderen en stukken lezen. Dat advies neem ik graag ter harte! Als gemeenteraadlid heb ik (directieadviseur, communicatie en woordvoering) de afgelopen vier jaar echt een verschil kunnen maken voor Delft en de Delftenaren, zoals een restaurant aan de Paardenmarkt waar ook de bewoners mee kunnen leven en het beteugelen van de kosten voor de Sebastiaansbrug. Mijn drijfveer komt uit de overtuiging dat geld goed moet worden besteed, dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen, en dat we er samen iets moois van maken.

Net zoals ik het college van B en W scherp probeer te houden, hou mij alsjeblieft ook scherp door me te mailen of te bellen!

Bert is in Delft geboren en getogen en in 2008 weer hier gaan wonen. Zijn dagelijkse werk is woordvoerder van de gemeente Rotterdam. Bert heeft in de afgelopen tien jaar gewerkt voor verschillende staatssecretarissen (Onderwijs) en wethouders (gemeente Rotterdam: Volksgezondheid en Financiën).